Rapat | Merek lan Perusahaan Periferal Gaming Paling Apik

Basa
Periferal Gaming Rapat

Tujuane Meetion yaiku kanggo gawe marem pelanggan lan pemain ing saindenging jagad kanthi presisi tinggi lan kualitas andal kanggo mesthekake manawa saben pelanggan lan pamuter bisa ngrasakake kepenak lan yakin karo periferal game ing aplikasi kasebut. Mouse game lan keyboard game, utawa periferal game liyane wis nemokake aplikasi saka pasar amarga sifat sing apik. Dheweke duwe akeh fitur sing njamin popularitas lan aplikasi.

Waca liyane
Mouse Game Disertosake RGB M990s

Mouse Game Disertosake RGB M990s

Item No.: MT-M990sMerek: MEECIONWerna: Ireng, PutihKasedhiyan: Ing SimpenanEAN: Ireng 6970344731745 Putih 6970344731752Katrangan: Mouse Game 4000DPI 9D
2.4g langsing nirkabel nirkabel meneng r600

2.4g langsing nirkabel nirkabel meneng r600

Item No.: MT-R600Merek: MEECIONWerna: Gloss Silver, Mawar Gold, Space GreyKasedhiyan: Ing SimpenanEAN: 6970344731776Keterangan: Mouse nirkabel sing bisa diisi ulang
USB Optik Cordless Optik Computer 2.4GHZ Mouse Nirkabel R545

USB Optik Cordless Optik Computer 2.4GHZ Mouse Nirkabel R545

Item No.: MT-R545Merek: MEECIONWerna: Jambon, Biru, Biru, Cyan, Putih, IrengKasedhiyan: Ing SimpenanEAN: 6970344731844Katrangan: mouse kantor nirkabel daya rendah
2.4G keyboard nirkabel lan tikus combo mini4000

2.4G keyboard nirkabel lan tikus combo mini4000

Item NO .: MT-MINI4000Merek: MEECIONWerna: Ireng, PutihKasedhiyan: Ing SimpenanEAN: Ireng: 6970344731417 Putih: 6970344731387Katrangan: Kantor komputer nirkabel komputer lan keyboard combo
Babagan Rapat

Shenzhen Meetion Tech Co. Ltd.

Wiwit didegake, "Ningkatake pangembangan produk ilmu pengetahuan lan teknologi, nggawe inovasi ilmu pengetahuan lan layanan teknologi" dadi filosofi bisnis Meetion. Serangkaian desain periferal game mode& gagasan unik& game pc paling apik lan periferal komputer& aksesoris wis sukses dipasarake miturut filosofi kasebut.


Kekuatan perusahaan periferal game paling apik: Nduweni luwih saka 200 karyawan; Area pabrik luwih saka 10000㎡; Enem lini produksi otomatis kanthi otomatis; Luwih saka 10 mesin cetak injeksi cerdas sing lengkap; Periferal game komputer lan aksesoris PC output saben wulan luwih saka 800.000 set. Kita ngliwati lan ngetrapake sistem sertifikasi kualitas internasional ISO 9001: 2008. Kabeh produk metine lulus sertifikasi internasional CE, FCC, RoHS, lan REACH, lsp.


Amarga reputasi sing apik, kualitas sing sampurna lan desain tingkat tinggi, aliran produk tetep diekspor saka MEETION menyang negara liya lan wilayah ing jagad iki; lan kita uga wis menjalin hubungan kerja sama sing apik karo perusahaan IT terkenal ing njero negara lan luar negeri.

KANGGO TOUCH WITH MEETION

Cukup tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem produk periferal game komputer pc!

Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa