Rapat | Merek lan Perusahaan Periferal Gaming Paling Apik

Basa
Periferal Gaming Rapat

Tujuane Meetion yaiku kanggo gawe marem pelanggan lan pemain ing saindenging jagad kanthi presisi tinggi lan kualitas andal kanggo mesthekake manawa saben pelanggan lan pamuter bisa ngrasakake kepenak lan yakin karo periferal game ing aplikasi kasebut. Mouse game lan keyboard game, utawa periferal game liyane wis nemokake aplikasi saka pasar amarga sifat sing apik. Dheweke duwe akeh fitur sing njamin popularitas lan aplikasi.

Waca liyane
Headset Gaming Kabel Bertemu karo Kulit Stereo Mic HP010 sing Bisa Ngilangi Kebisingan

Headset Gaming Kabel Bertemu karo Kulit Stereo Mic HP010 sing Bisa Ngilangi Kebisingan

Barang Ora .: MT-HP010Merek: MEETIONWerna: IrengKasedhiyan: SimpenanEAN: 6970344731363Keterangan: Gaming Headset 3.5MM Audio Pin * 2
Rapat Mouse Gaming RGB Cahaya GM19

Rapat Mouse Gaming RGB Cahaya GM19

Barang Ora: MT-GM19Merek: MEETIONWerna: IrengKasedhiyan: SimpenanEAN: 6970344731707Katrangan: 6D Soft Touch Gaming Mouse
Headset Gaming Backlit Rapat karo Mic HP020

Headset Gaming Backlit Rapat karo Mic HP020

Barang Ora .: MT-HP020Merek: MEETIONWerna: IrengKasedhiyan: SimpenanEAN: 6970344731202Katrangan: Headset Gaming Headband Kulit
Rapat Gaming Mouse Kromatik GM20

Rapat Gaming Mouse Kromatik GM20

Barang Ora: MT-GM20Merek: MEETIONWerna: IrengKasedhiyan: SimpenanEAN: 6970344731530Katrangan: Mouse Gaming Ergonomis 4800DPI
Babagan Rapat

Shenzhen Meetion Tech Co. Ltd.

Wiwit didegake, "Ningkatake pangembangan produk ilmu pengetahuan lan teknologi, nggawe inovasi ilmu pengetahuan lan layanan teknologi" dadi filosofi bisnis Meetion. Serangkaian desain periferal game mode& gagasan unik& game pc paling apik lan periferal komputer& aksesoris wis sukses dipasarake miturut filosofi kasebut.


Kekuatan perusahaan periferal game paling apik: Nduweni luwih saka 200 karyawan; Area pabrik luwih saka 10000㎡; Enem lini produksi otomatis kanthi otomatis; Luwih saka 10 mesin cetak injeksi cerdas sing lengkap; Periferal game komputer lan aksesoris PC output saben wulan luwih saka 800.000 set. Kita ngliwati lan ngetrapake sistem sertifikasi kualitas internasional ISO 9001: 2008. Kabeh produk metine lulus sertifikasi internasional CE, FCC, RoHS, lan REACH, lsp.


Amarga reputasi sing apik, kualitas sing sampurna lan desain tingkat tinggi, aliran produk tetep diekspor saka MEETION menyang negara liya lan wilayah ing jagad iki; lan kita uga wis menjalin hubungan kerja sama sing apik karo perusahaan IT terkenal ing njero negara lan luar negeri.

KANGGO TOUCH WITH MEETION

Cukup tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem produk periferal game komputer pc!

Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa