Слушалки за игри

Без разлика дали вие'барајќи поизвонредно искуство со игри или едноставно сакате да бидете љубезни со другите, наскоро може да се најдете на пазарот за добар бренд на слушалки за игри.

Изборот на брендови на слушалки за игри зависи од неколку фактори: посакуваниот квалитет, опсегот на цените и факторот на практичност. 

Предности на слушалките за игри:

Звук со врвен квалитет

Го блокира надворешниот шум

Добар опсег на цени

Намалете го вознемирувањето на другите

Подобра комуникација


Најдобрите HiFi 7.1 Gaming Headset& Опкружувачки звук слушалки LED задно осветлување со микрофон HP030
Најдобрите HiFi 7.1 Gaming Headset& Опкружувачки звук слушалки LED задно осветлување со микрофон HP030
Точка бр .: MT-HP030Марка: MEETIONБоја: ЦрнаДостапност: Има залихаEAN-број: 6970344731561Опис: Најдобар 7.1 гејмерски слушалки; висок квалитет на опкружувачки звук за слушалки.
Слушалки за игри на Meetion со жица со микрофон HP010 Стерео кожа со скалабилна поништување шум
Слушалки за игри на Meetion со жица со микрофон HP010 Стерео кожа со скалабилна поништување шум
Бр. ставка: MT-HP010Марка: MEETIONБоја: ЦрнаДостапност: Има залихаEAN: 6970344731363Опис: Слушалки за игри со аудио пин од 3,5 милиметри *2
Слушалки за игри со задно осветлување Meetion со микрофон HP020
Слушалки за игри со задно осветлување Meetion со микрофон HP020
Број на ставка: MT-HP020Марка: MEETIONБоја: ЦрнаДостапност: Има залихаEAN: 6970344731202Опис: Слушалки за игри со кожна лента за на глава
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски

Испратете го вашето барање