Подлога за глувче за игри

Подлогата за глувчето за игри обезбедува многу поконзистентна и мазна површина, сето тоа дизајнирано за конзистентност и стабилност. Некои гејмери ​​претпочитаат тврда површина наспроти оваа платнена површина. Тоа'Сето тоа се заснова на лични преференци."Подлога за глувче за игри" само имаат тенденција да бидат големи, што само ви дава поголема површина за движење на глувчето. Оваа најдобра марка на подлога за глувче особено му дава на корисникот голема површина за големо движење на глувчето. Оваа голема подлога за глувче ви е корисна кога вие'движете го глувчето насекаде околу вашето биро!

Голем проширен гејмер биро за гејмерски глушец P100
Голем проширен гејмер биро за гејмерски глушец P100
Арт. бр.: MT-P100Марка: MEETIONБоја: ЦрнаДостапност: Има залихаEAN: 6970344731394Опис: Голема продолжена подлога за глувче за игри
Подлога за глувче за игри Meetion P010 RGB
Подлога за глувче за игри Meetion P010 RGB
◆ Површина со микро-текстура и за брзи и контролни стилови на игра.◆ Оптимизиран за сите поставки за чувствителност и сензори.◆ RGB осветлување со 16,8 милиони опции за бои.◆ Фантастично RGB LED позадинско осветлување.◆ Прекинувачот за задно осветлување 9 модели се менуваат.◆ Оптимизирана површинска обвивка.◆ гумена основа што не се лизга.◆ Органско стакло со висока пропустливост на светлина.
Светлечка подлога за глувче за игри со задносно осветлување RGB LED P010
Светлечка подлога за глувче за игри со задносно осветлување RGB LED P010
Арт. бр.: MT-P010Марка: MEETIONБоја: ЦрнаДостапност: Има залихаEAN: 6970344731509Опис: Подлога за гејмерски глушец за игри со позадинско осветлување RGB во боја 16,8 милиони.
Нелизгачка гумена квадратна подлога за глувче P110
Нелизгачка гумена квадратна подлога за глувче P110
Ставка бр.:MT-P110Марка: MEETIONБоја: ЦрнаДостапност: Има залихаEAN: 6970344731370Опис: Водоотпорна гумена подлога за глушец
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски

Испратете го вашето барање