Maus për lojëra

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të produkteve periferike të lojrave, duke përfshirë miun e lojërave, tastierën e lojrave, kufjet e lojrave, tastierën e mausit për lojëra, kombinimin e lojërave.


Mausi i lojërave kineze i prodhuar nga Meetion është shumë i popullarizuar në treg. Miu i lojërave me shumicë është një produkt vërtet me kosto efektive. Ai përpunohet në përputhje të plotë me standardet përkatëse të industrisë dhe është në përputhje me standardet kombëtare të kontrollit të cilësisë. Produkti ynë i mausit për lojëra ka cilësi të besueshme, performancë të qëndrueshme, dizajn të mirë dhe praktike të madhe. Ne eksplorojmë në mënyrë aktive të menduarit inovativ dhe prezantojmë plotësisht mënyrën moderne të menaxhimit. Ne arrijmë vazhdimisht zhvillim në konkurrencë bazuar në aftësi të forta teknike, produkte me cilësi të lartë dhe shërbime gjithëpërfshirëse dhe të zhytura në mendime. Nëse jeni duke kërkuar për markën e mausit për lojëra, Meetion do të ishte zgjedhja juaj më e mirë.  


MEETION G3325 HADES GAMING mouse
MEETION G3325 HADES GAMING mouse
Numri i artikullit: MT-G3325Marka: MEETIONNgjyra: E zezëDisponueshmëria: Në magazinëEAN: 6970344731721Përshkrimi: Hades Gaming Mouse PMW3325
Maus lojrash i programueshëm RGB M990S
Maus lojrash i programueshëm RGB M990S
Numri i artikullit: MT-M990SMarka: MEETIONNgjyra: E zezë, e bardhëDisponueshmëria: Në magazinëEAN: E zezë 6970344731745 E bardhë 6970344731752Përshkrimi: 4000DPI 9D Gaming Mouse
Maus lojrash të programueshëm Meetion Metallic M985
Maus lojrash të programueshëm Meetion Metallic M985
◆ Baza e aliazhit të aluminit, modeli i përparuar i lokalizimit të optikës mund të lëvizë lirshëm në çdo sipërfaqe (përveç xhamit).◆ Rezolucioni i lartë, përgjigje e ndjeshme ndaj lojërave.◆ 5 milionë herë jetëgjatësi shërbimi i mikroçelës.◆ Mbushëse këmbësh me polimer të lartë rezistente ndaj konsumit, 10 herë më të forta se ato normale.◆ Dizajni natyral është në përputhje me formën e pëllëmbëve.◆ Ndërfaqe USB me shpejtësi të lartë/me shpejtësi të plotë, 480 MBPS e shpejtësisë së transmetimit për çdo sekondë.◆ Lojëra, kaloni modalitetin e kontrollit të multimedias.◆ Transmetim me katër DPI.
Transformers Gaming Mouse GM80
Transformers Gaming Mouse GM80
Numri i artikullit: MT-GM80Marka: MEETIONNgjyra: E zezëDisponueshmëria: Në magazinëEAN: 6970344731578Përshkrimi: 7D ADNS3050 Gaming Mouse
Maus lojërash Meetion me kabllo USB M975
Maus lojërash Meetion me kabllo USB M975
◆ Modeli i lokalizimit të përparuar të optikës mund të lëvizë lirshëm në çdo sipërfaqe (përveç xhamit).◆ Rezolucioni i lartë, përgjigje e ndjeshme ndaj lojërave.◆ 5 milionë herë jetëgjatësi shërbimi i mikroçelës.◆ Mbushëse këmbësh me polimer të lartë rezistente ndaj konsumit, 10 herë më të forta se ato normale.◆ Dizajni natyral është në përputhje me formën e pëllëmbëve.◆ Ndërfaqe USB me shpejtësi të lartë/me shpejtësi të plotë, 480 MBPS e shpejtësisë së transmetimit për çdo sekondë.◆ Lojëra, kaloni modalitetin e kontrollit të multimedias.◆ Katër transmetim DPI.
Meetion Chromatic Gaming 4800 DPI Mouse GM20
Meetion Chromatic Gaming 4800 DPI Mouse GM20
Numri i artikullit: MT-GM20Marka: MEETIONNgjyra: E zezëDisponueshmëria: Në magazinëEAN: 6970344731530Përshkrimi: Maus ergonomik 4800 DPI
Meetion RGB Light Gaming Mouse GM19
Meetion RGB Light Gaming Mouse GM19
Numri i artikullit: MT-GM19Marka: MEETIONNgjyra: E zezëDisponueshmëria: Në magazinëEAN: 6970344731707Përshkrimi: 6D Soft Touch Gaming Mouse
Mausi i lojërave mekanike me tela Meetion Professional M990
Mausi i lojërave mekanike me tela Meetion Professional M990
◆ Baza e aliazhit të aluminit, modeli i përparuar i lokalizimit të optikës. lëvizin lirshëm në çdo sipërfaqe (përveç xhamit).◆ Rezolucioni i lartë, përgjigje e ndjeshme ndaj lojërave.◆ 5 milionë herë jetëgjatësi shërbimi i mikroçelës.◆ Mbushëse këmbësh me polimer të lartë rezistente ndaj konsumit, 10 herë më të forta se ato normale.◆ Dizajni natyral është në përputhje me formën e pëllëmbëve.◆ Ndërfaqe USB me shpejtësi të lartë/të plotë, shpejtësia e transmetimit 480MBPS për çdo sekondë.◆ Lojëra, çelësi i modalitetit të kontrollit të multimedias.◆ Katër transmetim DPI.
Gjurmimi i miut të lojërave Hera G3330
Gjurmimi i miut të lojërave Hera G3330
Numri i artikullit: MT-G3330Marka: MEETIONNgjyra: E zezëDisponueshmëria: Në magazinëEAN: 6970344731738Përshkrimi: PMW3330 8000DPI Gaming Mouse
Meetion Classic Gaming Mouse GM30
Meetion Classic Gaming Mouse GM30
◆ Ndriçim i pasmë me qarkullim kromatik RGB.◆ Dizajn ergonomik me temperamentin e lojërave për dorën e djathtë.◆ Sensori optik Pro Gaming.◆ Ndërprerës me prekje 6D.◆ Maksimumi 4800 DPI sensori optik me rezolucion të lartë, DPI mund të ndryshohet nga çelësi DPI ose softueri drejtues.◆ 5 çelësa të programueshëm nga programi drejtues.◆ Prizë USB e veshur me ar.
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj