Kufje për lojëra

Nëse ju'Duke kërkuar një përvojë më gjithëpërfshirëse të lojërave ose thjesht dëshironi të jeni të sjellshëm me të tjerët, së shpejti mund të gjeni veten në treg për një markë të mirë kufjesh lojrash.

Zgjedhja e markave të kufjeve për lojëra varet nga disa faktorë: cilësia e dëshiruar, diapazoni i çmimit dhe faktori i komoditetit. 

Përfitimet e kufjeve të lojërave:

Tingull me cilësi të lartë

Bllokon zhurmën e jashtme

Gama e mirë e çmimeve

Zvogëloni shqetësimin për të tjerët

Komunikim më i mirë


Kufjet më të mira të lojërave HIFI 7.1& Kufje me tinguj rrethues me dritë LED me mikrofon HP030
Kufjet më të mira të lojërave HIFI 7.1& Kufje me tinguj rrethues me dritë LED me mikrofon HP030
Numri i artikullit: MT-HP030Marka: MEETIONNgjyra: E zezëDisponueshmëria: Në magazinëEAN: 6970344731561Përshkrimi: Kufjet më të mira të lojërave 7.1; Kufje me zë rrethues me cilësi të lartë.
Kufje lojërash me tela Meetion me Lëkurë stereo të shkallëzueshme që anulon zhurmën me mikrofon HP010
Kufje lojërash me tela Meetion me Lëkurë stereo të shkallëzueshme që anulon zhurmën me mikrofon HP010
Numri i artikullit: MT-HP010Marka: MEETIONNgjyra: E zezëDisponueshmëria: Në magazinëEAN: 6970344731363Përshkrimi: Kufje për lojëra kufje audio 3,5 mm *2
Kufje lojërash me dritë të pasme Meetion me mikrofon HP020
Kufje lojërash me dritë të pasme Meetion me mikrofon HP020
Numri i artikullit: MT-HP020Marka: MEETIONNgjyra: E zezëDisponueshmëria: Në magazinëEAN: 6970344731202Përshkrimi: Kufje lojërash me shirit koke lëkure
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj