Kombinimi i lojërave

Kur ti'riluajtja e lojërave në PC, miu dhe tastiera mund të kontribuojnë ose të pengojnë aftësinë tuaj për të performuar në maksimumin e aftësive tuaja. Edhe nëse ju'Duke qenë më shumë një lojtar MMO, kombinimi më i mirë i miut të tastierës së lojrave do të përmirësojë padyshim përvojën tuaj.


Kur bëhet fjalë për të pasur atë avantazh të vogël mbi të gjithë të tjerët në lojën tuaj të preferuar, kombinimi më i mirë i tastierës së lojës dhe mausit mund t'ju shpëtojë jetën. Kombinimi juaj i lojërave janë armët tuaja dhe çdo lojtar i kompjuterit e kupton se sa e rëndësishme është të kesh përshtatjen e përsosur. Gjithçka nga gjuajtësit e personit të parë deri te MMO-të do të jetë më e mirë me kombinimin e miut dhe tastierës që duket se është krijuar posaçërisht për ju.


Meetion C500 periferikësh për lojëra kombinojnë miun dhe tastierën me kufje
Meetion C500 periferikësh për lojëra kombinojnë miun dhe tastierën me kufje
Kombinimi i miut dhe kufjeve të tastierës së lojërave Meetion C500 4 IN 11) Ndriçim i pasmë shumëngjyrësh me frymëmarrje. 2) Çelësa të rehatshëm dhe të butë, të përshtatshëm për lojtarë3) Koha e funksionimit pa gabime, goditje: më shumë se 10 000 000.  4) 19 çelësa kundër fantazmave5) E përputhshme me Windows XP/Vista/7/8/10, Mac OS. 6) 12 butona të shkurtoreve Fn për Multimedia, Internet, etj.  7) Ndërfaqja USB e veshur me ar".
Tastierë me ndriçim të pasmë Rainbow Gaming dhe Maus Combo C510
Tastierë me ndriçim të pasmë Rainbow Gaming dhe Maus Combo C510
Numri i artikullit: MT-C510Marka: MEETIONNgjyra: E zezëDisponueshmëria: Në magazinëEAN: 6970344731660Përshkrimi: Seti i tastierës dhe mausit për lojëra Rainbow.
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj