Tastierë me valë

Tastierat me tela janë më të mira nëse i bëni'nuk dëshironi të merreni me vonesën e hyrjes, rrezikun e ndërhyrjes ose jetëgjatësinë e baterisë. Ndërkohë, tastierat me valë janë zgjidhja ideale nëse doni të hiqni qafe telat ose dëshironi të përdorni tastierën tuaj nga distanca e gjatë.


Tastierat me valë ofrojnë transportueshmëri dhe fleksibilitet për përdoruesin, pasi përdoruesi mund ta lëvizë tastierën pa pasur nevojë ta mbajë atë drejtpërdrejt në një tavolinë. Tastierat me valë të zyrës gjithashtu ndihmojnë për të mbajtur hapësirën tuaj të punës të pastër. Avantazhi kryesor i përdorimit të një tastierë zyre në vend të një tastierë të zakonshme tastiera është se ofron shumë më tepër lëvizshmëri.


Tastierë e hollë 2.4G me valë Tastierë kompjuteri me çokollatë WK84
Tastierë e hollë 2.4G me valë Tastierë kompjuteri me çokollatë WK84
Artikulli nr.:MT-WK841Marka: MEETIONNgjyra: E zezë& E bardhaDisponueshmëria: Në magazinëEAN: E zezë: 6970344731646 E bardhë: 6970344731691Përshkrimi: Tastierë kompjuteri me çokollatë pa tela me madhësi të plotë
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj