Kombinim me valë

nëse ti'jeni një lojtar, një projektues ose dikush tjetër që ka nevojë për saktësi dhe besueshmëri, atëherë zgjidhni Wired. Por nëse ju'jeni shumë në lëvizje ose ju pëlqen të mbani një stacion pune minimalist, kombinimi me valë mund të jetë për ju. Kombinimi më i mirë i tastierës me valë dhe i miut janë zgjidhja ideale nëse doni të hiqni qafe telat ose dëshironi të përdorni tastierën tuaj nga distanca e gjatë.


Të mirat e minjve dhe tastierave pa tel

Liria për të lëvizur

Më e lehtë për të udhëtuar me

Redukton rrëmujën

Kontribuon në ergonominë e mirë të stacionit të punës


Kombinimi i tastierës dhe mausit me valë 2.4G MINI4000
Kombinimi i tastierës dhe mausit me valë 2.4G MINI4000
Numri i artikullit: MT-MINI4000Marka: MEETIONNgjyra: E zezë, e bardhëDisponueshmëria: Në magazinëEAN: E zezë: 6970344731417 E bardhë: 6970344731387Përshkrimi: Kompjuteri i zyrës së miut pa tela dhe tastierës
Paketa e tastierës dhe mausit pa tela të kompjuterit C4120
Paketa e tastierës dhe mausit pa tela të kompjuterit C4120
Numri i artikullit: MT-C4120Marka: MeeTionNgjyra: E zezë, e bardhëDisponueshmëria: Në magazinëEAN: E zezë: 6970344732155 E bardhë: 6970344732162Përshkrimi: Tastierë me përmasa të plota, Rezolucioni i rregullueshëm, Teknologji wireless me efikasitet të energjisë.
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj