Maus me tela

Një maus me tela lidhet drejtpërdrejt me desktopin ose laptopin tuaj, zakonisht nëpërmjet një porti USB, dhe transmeton informacion nëpërmjet kordonit. Gjithçka që duhet të bëni është të lidhni kabllon USB të miut në portën përkatëse në laptop, të rindizni pajisjen ndërsa jeni lidhur me pajisjen dhe të instaloni drejtuesin e harduerit që kërkohet për funksionimin e duhur. Lidhja e kordonit ofron disa përparësi kryesore. Si fillim, miu më i mirë i zyrës me tela siguron kohë të shpejtë përgjigjeje, pasi të dhënat transmetohen drejtpërdrejt përmes kabllit.


Si një nga markat dhe prodhuesit më të mirë të pajisjeve periferike kompjuterike për PC zyrash në Kinë, "Le të shijojnë të gjithë argëtimin e lojërave" është vizioni i MeeTion.  Meetion ka punuar shumë për të ndihmuar oficerët në mbarë botën për të përmirësuar përvojën e tastierës me valë, të miut me valë dhe të miut me tela të zyrës.


Maus me tela optike për kompjuter USB 1600 DPI Mouse M362
Maus me tela optike për kompjuter USB 1600 DPI Mouse M362
Numri i artikullit: MT-M362Marka: MEETIONNgjyra: E zezëDisponueshmëria: Në magazinëPërshkrimi: Ndërprerës DPI i rregullueshëm, rrotë lëvizëse kundër rrëshqitjes, prizë dhe luaj.
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj