Rapat | Merek Periferal Kaulinan Pangalusna sareng Perusahaan

Bahasa
Periferal Kaulinan Rapat

Tujuanana nyaéta pikeun nyugemakeun palanggan sareng pamaén sadunya kalayan presisi tinggi sareng kualitas dipercaya pikeun mastikeun yén unggal palanggan sareng pamuter tiasa raoseun sareng yakin kana periferal permainan urang dina aplikasi na. Mouse kaulinan sareng kibor Meetion, atanapi periferal permainan sanésna sacara éksténsif mendakan aplikasi na ti pasar kusabab sipat anu hadé. Aranjeunna gaduh seueur fitur anu ngajamin popularisasi sareng aplikasi.

MACA DEUI
Mating kaulinan anu tiasa dianggo m990s

Mating kaulinan anu tiasa dianggo m990s

Barang henteu .: mt-M990sMerek: KawajibanWarna: hideung, bodasKasadiaan: di stokEan: Hideung 6970344731745 bodas 69703447312Katerangan: 4000dpi 9d mouse kaulinan
2.4G Slim Clowed Mouse Tirus R600

2.4G Slim Clowed Mouse Tirus R600

Item henteu .: mt-r600Merek: KawajibanWarna: Pak Godos, ros emas, rohangan kulawuKasadiaan: di stokEan: 6970344731776Katerangan: beurit nirkabel rechargable
Komputer komputer optik

Komputer komputer optik

Item henteu.: Mt-r545Merek: KawajibanWarna: pink, biru, cyan, bodas, hideungKasadiaan: di stokEan: 6970344731844Katerangan: Kantong Kota Tirkess Low
2.4G keyboard nirkabel sareng kutub mouse Mini4000

2.4G keyboard nirkabel sareng kutub mouse Mini4000

Item henteu .: mt-mini4000Merek: KawajibanWarna: hideung, bodasKasadiaan: di stokEan: Hideung: 6970344731417 Bodas: 697034731387Katerangan: Kandaraan Mooded Company sareng Komputer Keyboard
Ngeunaan Rapat

Shenzhen Meetion Tech Co. Ltd.

Kantos didirikeun, "promosikeun pamekaran élmu sareng téknologi produk, memperdalam pembaruan sains sareng téknologi jasa" parantos janten filosofi bisnis Meetion. Rangkaian desain periferal kaulinan mode& ideu unik& kaulinan pc kualitas luhur sareng periferal komputer& asesoris parantos hasil dipasarkeun dina filsafat éta.


Kakuatan perusahaan periferal kaulinan anu hadé: Ngagaduhan langkung ti 200 padamel; Wewengkon pabrik langkung ti 10000㎡; Genep garis produksi produksi otomatis lengkep; Langkung ti 10 mesin cetak injeksi calakan pinuh; Periferal kaulinan komputer sareng aksésoris PC kaluaran bulanan langkung ti 800,000 set. Kami lulus sareng mastikeun nerapkeun sistem sertifikasi kualitas internasional ISO 9001: 2008. Sadaya produk metion urang lulus sertifikasi internasional CE, FCC, RoHS, sareng ngahontal, jst.


Kusabab reputasi anu saé, kualitas sampurna sareng desain tingkat tinggi, aliran produk anu tetep diékspor ti MEETION ka nagara-nagara sanés sareng daérah dunya; sareng kami ogé parantos netepkeun hubungan kerjasama anu hadé sareng perusahaan IT anu terkenal antara bumi sareng luar negeri.

Kéngingkeun Sentuhan sareng Rapat

Kantun tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina formulir kontak janten kami tiasa ngintunkeun anjeun harga gratis pikeun rupa-rupa produk periferal kaulinan komputer pc kami!

Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese