Rapat | Merek Periferal Kaulinan Pangalusna sareng Perusahaan
Bahasa

Tentang Kami

Bumi > Tentang Kami

  • TENTANG KAMI
    Shenzhen Meetion Tech Co. Ltd.
    Hayu dulur mikaresep pikaresepeun kaulinan.
    MeeTion brand, anu resmi didirikeun dina April 2013, mangrupikeun perusahaan anu khusus kana kibor mékanis dugi ka luhur, beurit kaulinan, sareng aksésoris periferal kanggo e-Sport.

     "Hayu dulur mikaresep pikaresepeun kaulinan" mangrupakeun visi MeeTion.  parantos damel atos ngabantosan pamaén gim di panjuru dunya pikeun ningkatkeun pidangan keyboard sareng pangalaman mouse. Kami parantos ngadegkeun organisasi koperasi anu caket di daérah anu sanés sareng parantos memperdalam lini produk urang pikeun ngajantenkeun Produk MeeTion langkung lokal.

    Kami ngajaga interaksi anu sering sareng pamaén gim ti daérah anu béda-béda di dunya. Pangalaman sareng keluhan pangguna ngeunaan cacat produk mangrupikeun orientasi kami pikeun ngembangkeun produk énggal. Kami ogé teras-terasan milarian cara énggal pikeun berinovasi sareng nerapkeun téknologi sareng bahan anu langkung énggal pikeun produk kami pikeun ngajantenkeun pangguna ngalaman pangalaman énggal anu dibawa ku téknologi sareng matéri anu anyar sa awal-gancangna.

    Kusabab didirikeun, MeeTion Tech parantos ngajaga tingkat tumuh anu héran di industri. MeeTion Tech ngajual 2.22 juta kibor sareng beurit di 2016, 5,6 juta kibor sareng beurit di 2017, sareng 8.36 juta kibor sareng beurit di 2019.

    Logo MeeTion urang asalna tina "Xunzi · Kaisar": patani kuat tapi kurang mampuh. Teras, ku ngagunakeun kaayaan iklim, géografis, sareng kaayaan manusa, aranjeunna tiasa ngalakukeun sadayana. Konsépna nyaéta masihan maén ekstrim kana kaayaan iklim, géografis, sareng kaayaan manusa pikeun ngawangun konsép operasi anu inklusif, inklusif, kooperatif, sareng win-win. Tanggal 15 Maret 2016, MeeTion ngadamel pamutahiran stratégis kana ékosistem, sahingga ngamajukeun pangwangunan eco-chain di luar e-games sasarengan sareng mitra industri.
  • TAROS KAMI
    Dupi anjeun gaduh patarosan?
    Kami komitmen pikeun ngahasilkeun produk kualitas pangsaéna kalayan harga anu paling kalapa. Kituna, urang tulus ngajak sadaya perusahaan anu resep ngahubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi.

    Alamat: Gedong 2, Hengchangrong High-tech Park, Huangtian, Xixiang Street, Bao'an District, Shenzhen, Guangdong, Cina.
Upami anjeun gaduh patarosan deui, nyerat ka kami
Ukur wartoskeun ka kami sarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung tibatan anu anjeun tiasa bayangkeun.