Warta

MeeTion RGB Backlit Multimedia Blue Pindah Mechanical kaulinan kibor MK04
MeeTion RGB Backlit Multimedia Blue Pindah Mechanical kaulinan kibor MK04
Lucency suntik keycap maké -bukti sarta transmitansi lampu tinggi. Saklar biru mékanis makro kualitas luhur. RGB chroma backlit customizable. Fungsi multimédia gancang FN + kombinasi. Convertible W, S, A, D jeung ↑,↓,←,→. 64-grade e-olahraga chip kaulinan. Kaca pinuh solusi SMT pinuh otomatis. konci pinuh Anti hantu. Sesuaikeun éfék cahaya Modeu kaulinan FN+1 1(FPS) A, S, D, W, ←↓→↓Esc (Caangan) Modeu kaulinan FN+2 2(CF)  A, S, D, W, Ctrl, Shift, Alt, R, G, Q, E, B, 1~5, Tab, F1~F3, Home, End, PgUp, PgDn , PrtSc (Bercahaya) Modeu kaulinan FN+3 3(COD)  Q, W, E, R, T, A, S, D, F, G, C, V, 1~7, Ctrl, Shift (Bercahaya) Modeu kaulinan FN+4 4(RTS)  Q, W, E, R, A, S, D, G, X, Z, F, K, L, H, M, N, U, Y, T, P, 1 ~0, Ctrl, Shift, Alt (Bercahya) Modél kaulinan FN+5 5(LOL)  Q, W, E, R, D, G, F, B, V, Ctrl, Alt, Tab, 1~6, Esc  (Bercahaya) Modeu kaulinan FN+6 6(balapan mobil)  A, S, D, W, R, ←↓→↓Ctrl, Shift, Alt (Bercahaya) Modeu kaulinan FN+7 7(NBA)  A, F, S, W, R, E, ←↑→↓Z, X, C, V, 1~4 (Caangan) FN+INS didefinisikeun ku pamaké 1 FN+HM didefinisikeun ku pamaké 2 FN+PU didefinisikeun ku pamaké 3 Anti-Ghosting  Konci lengkep Jumlah Tombol Potong  12 Tipe Kibor  Saklar Biru Mékanis Kasaluyuan OS  Windows XP/Vista/7/8/10  MAC OS X Waktos Jalanan Bebas Kasalahan  Leuwih ti 50 juta kali Antarmuka  USB Lapis Emas Panjang Kawat  180 ± 1 cm Beurat  880±5g Ukuran  approx.: 356*135*39 mm keycap suntik luency wearproof sarta lampu tinggi Saklar biru mékanis makro kualitas luhur RGB chroma Backit customizable 64 kelas e-olahraga chip kaulinan
Juli 04, 2022
MeeTion nyukcruk kaulinan Mouse G3330
MeeTion nyukcruk kaulinan Mouse G3330
Nyukcruk kaulinan Mouse G3330 Beurat 160±5g Panjang, rubak jeung jangkungna dimensi 130*69.5*42mm Ergonomis, pas kana kurva palem Operasi nyaman, klik fléksibel, respon gancang, cekelan kuat Rok samping anti selip Tombol seuneu stabilizes kursor kaulinan kenop kénca jeung katuhu bisa tahan nepi ka 20 juta clicks 7 tingkat DPI, nepi ka 8000 Sensor kaulinan optik precision tinggi PMW 3330 Dirancang husus pikeun kaulinan Akselerasi maksimum 30 g Laju tracking maksimum 150 ips Laju polling 125-1000 Hz/ms rojongan programming Macro
Juli 01, 2022
MeeTion Transformers kaulinan Mouse GM80
MeeTion Transformers kaulinan Mouse GM80
Lampu tukang RGB warna-warni. Pro kaulinan sensor optik ADNS-3050 Desain ergonomis, Desain Arc Alam Sasuai jeung Wangun Palem, temperament kaulinan desain trafo ergonomis pikeun leungeun katuhu. 7 tombol pikeun operasi kaulinan leuwih merenah tur Anjeun tiasa nyetel tombol fungsi ngaliwatan software supir bebas . resolusi luhur, kaulinan Tanggapan sénsitip Tombol kénca   Tombol Katuhu   Maju   Mundur   Roda Gulung 5 JUTA KALI LAYANAN KAHIRUPAN MICRO SWITCH 8 tingkat DPI adjustable nyadiakeun positioning tepat tur mantuan Anjeun meunang game. nepi ka 4000 dpi,Game Multimedia Control Mode Switch, Opat Dpi Transmission Pangaruh cahaya LED anu keren, anu bakal ngahias suasana tempur kaulinan sareng masihan anjeun pangalaman kaulinan anu terang. Mouse kaulinan profésional kalayan kabel USB 180cm, nyolok sareng muter. Diwangun-di removable 4pcs counter beurat modul, sarta anjeun bisa nyaluyukeun beurat kalawan bébas. Modél No MT-GM80 IC ADNS-3050 Warna Hideung Jumlah Key 6 + 1 tombol Lampu tukang RGB CPI 4000dpi Laju Polling 125~1000 Hz/ms Pigura Laju Max.6666 fps Max. Akselerasi 20g Max. Nyukcruk Speed ​​60 ips Sistem anu cocog Win XP / Vista / 7 / 8 / 10 Panganteur USB Panjang kabel 1.8±0.01m,Kawat braided khusus kaulinan-kualitas luhur sareng konektor USB anu dilapis emas Ukuran 140*91*38mm Beurat 175±5g
Juni 30, 2022
Cina MeeTion Xuping kaulinan Kursi pabrik CHR16 - MEETION
Cina MeeTion Xuping kaulinan Kursi pabrik CHR16 - MEETION
Korsi kaulinan pink CHR16 penampilan stylish, rasa kuat kaulinan. Removable headrest lumbar bantal, bubarkeun tekanan tina cervical na lumbar tulang tonggong, ku kituna kaulinan sarta gawéna leuwih gampang Bahan permukaan PU + PVC, bahan internal dénsitas tinggi bolu rebound tinggi, breathable sareng nyaman, linggih lila tanpa deformasi Jangkungna adjustable, SGS Certified rod hawa Armrests puteran dua diménsi, ngarojong luhur jeung ka handap, rotasi kénca jeung katuhu, sahingga panangan leuwih nyaman Sudut adjustable, bisa disaluyukeun kalawan bébas nurutkeun pamandangan béda Ditingkatkeun beban-bearing, stabil sarta dipercaya, hiji-sapotong struktur pigura baja Kabayang balap kualitas luhur
Juni 27, 2022
MeeTion Scalable Noise-ngabolaykeun Stereo Headset Gaming Kabel Kulit sareng Mic HP010
MeeTion Scalable Noise-ngabolaykeun Stereo Headset Gaming Kabel Kulit sareng Mic HP010
Headsét kaulinan 3.5MM Pin Audio *2 Headsét kaulinan kabel kulit Panjang kabel 1.8±0.01m Ukuran 250*88*75mm Beurat 264±5g Panganteur ø3.5mm jack stereo Pikeun rupa-rupa alat Aplikasi tina Single liang System, Konversi Jalur pikeun modus Scalable Noise-ngabolaykeun stéréo Kulit Wired kaulinan Headsét HP010 Pangurangan bising Geter Headsét nyayogikeun suasana kaulinan anu langkung seru. Mikropon anu panjang sareng super jelas nyayogikeun obrolan anu saé nalika maén. téhnologi sora Sakuliling tilu diménsi, sora ngalakukeun leuwih realistis tur bisa nangtukeun arah sora dina kaulinan pikeun jelas ngaidentipikasi lokasi ambéh pamaén. HEADSET STEREO kaulinan Bahan kulit Headband adjustable headband adjustable MIKROPON ROTATING BARANG BAJA Téknik Kelas Lingkungan, Free manjang Tegangan-bukti jeung durability of Strong jeung kateguhan Alloy Kepala Beam Noise canceling Nangtayungan bentuk auricle nol komprési Filter kualitas luhur, bantal ceuli lemes kualitas sora unggul Diafragma ageung, Téknologi Sora Sakuliling 3D
Juni 25, 2022
MeeTion Mk007 Mechanical Keyboard Fungsi Bubuka, Produsén kibor kaulinan
MeeTion Mk007 Mechanical Keyboard Fungsi Bubuka, Produsén kibor kaulinan
Lampu tukang LED customizable, FN + INS FN + ↑↓, kacaangan lampu luhur/handap FN + ←→, laju cahaya laun/gancang Fn+ESC Mulangkeun standar (marquee bentuk oray) Fn + w, WASD robah posisi FN + jandela, konci konci jandela 12 potong kompas media dina kombinasi sareng FN,FN+1~12 6 rupa modeu lampu tukang kaulinan FN+1 FPS FN+2 CF FN+3 COD FN+4 RTS FN+5 LOL FN + 6 balap mobil
Juni 22, 2022
MeeTion Professional Gaming Mouse G3325, Adjustable DPI, Alat pikeun Sarat Game
MeeTion Professional Gaming Mouse G3325, Adjustable DPI, Alat pikeun Sarat Game
Sénsor optik kualitas luhur. Gabungkeun sareng mesin optik anu kuat pikeun ngahontal tracking sareng kacepetan akurat, gampang dikontrol sareng ngonci musuh. Desain streamlined, kurva pinuh dirancang pikeun kontrol leungeun katuhu. Desain streamlined sampurna ngaliwatan nguji konstan. The Radians ft lontar leungeun anjeun bisa meunang ngarasakeun nyaman. Grease Rsistant. Footpad alloy aluminium. Ajeg jeung non-slip Aluminium alloy footpad bisa ngurangan koefisien gesekan, lemes jeung controlable lamun pindah. DPI adjustable, Perkakas pikeun sagala requirments kaulinan. 600  1200   1 600   2400   3600   5000   10000 durability kuat. Kahirupan tombol nepi ka 20 juta kali. Pencét Programmable sareng Torsion. Wice kasaluyuan. sensor kinerja luhur. Gampang skor, ngarojong marco programmimg. Rojongan marco, édit paréntah anu anjeun pikahoyong, ngan ukur hiji klik tiasa ngadamel runtuyan tindakan. Warna Hideung Jumlah Key 7 + 1 tombol Lampu tukang RGB warni DPI Max 5000 dpi, bisa disaluyukeun jeung 10000 ku software Polung Laju 125~1000H/ms Pigura Laju Max.5000 fps Akselerasi 20g Laju nyukcruk 100ips Sistim cocog Win XP / Vista / 7 / 8 / 10 MAC OS Panganteur USB Panjang kabel 1,8 ± 0,01m Ukuran 136,5 * 72 * 41,5 mm Beurat 160±5g
Juni 19, 2022
Kursi kaulinan MeeTion CHR22, Desain Kursi Balap, 5 Warna pikeun Dipilih
Kursi kaulinan MeeTion CHR22, Desain Kursi Balap, 5 Warna pikeun Dipilih
5 warna pikeun milih tina. Desain korsi balap. Bahan kulit + bolu, kapadetan luhur, rebound tinggi diuk lila tanpa deformasi. Ngarojong beuheung melengkung headrest. Ngarojong beurat sirah. Ngadistribusikaeun kakuatan tulang tonggong, euweuh tekanan dina nuluykeun kaulinan. Rojongan pikeun bantal lumbar. Sampurna nyocogkeun kurva tukang, gampang Cope jeung jam lila kaulinan, kantor, hiburan, jsb. Armrest adjustable, armrest puteran dua diménsi. Bisa diputer luhur jeung ka handap, kénca jeung katuhu. Ngadukung leungeun pikeun langkung kanyamanan. jangkungna adjustable jangkungna adjustable. Sudut adjustable, nyaman, fungsi bébas. Tapak suku anu tiasa disaluyukeun, desain dampal suku. Lila-lila maén atawa digawé tanpa sieun, bersantai suku anjeun, sésana hadé.
Juni 18, 2022
MeeTion P100 Badag ngalegaan Desktop kaulinan Mouse Pad
MeeTion P100 Badag ngalegaan Desktop kaulinan Mouse Pad
MeeTion P100 Badag ngalegaan Desktop kaulinan Mouse Pad Inpo nu leuwih lengkep: https://www.meetion.com/mt-p100.html?...Ukuran badag daun cukup spasi pikeun nampung keyboard jeung mouse pikeun leungeun leuwih nyaman. Desain percetakan kualitas luhur kalayan lawon lemes silky tanpa leungitna warna. Desain ujung disegel pikeun manjangkeun umur jasa. akurasi alus teuing, sagala jinis beurit bisa sensed sénsitip. Dasar non-slip karét alam, nyayogikeun cengkraman anu stabil pikeun dianggo.
Juni 16, 2022
MeeTion HIFI 7.1 LED Backlit kaulinan Headsét HP030, Sakuliling Sora Headphone
MeeTion HIFI 7.1 LED Backlit kaulinan Headsét HP030, Sakuliling Sora Headphone
Speaker stereo. Mikropon anu ngabatalkeun bising. Nyaman ceuli cangkir. Headband adjustable pikeun adaptability hébat. Volume adjustable. Kabel braided anti-tarik sareng anti-kusut. Emas-plated USB. rasa kuat kaulinan fashionable.
Juni 13, 2022
MeeTion RGB Colorful Backlit Keys Mechanical Keyboard MK80
MeeTion RGB Colorful Backlit Keys Mechanical Keyboard MK80
* Kibor mékanis ultra-ipis * Diménsi 418 * 113 * 23mm * colokan USB *104 Layout kibor * Lampu tukang LED warna-warni tiasa disaluyukeun * Keycap suntik Lucency ngagem buktina sareng pancaran cahaya anu luhur * Anti sepuh sareng résistansi abrasion *Ultra-ipis Key caps gaya Coklat * High aualitu Super karasa Brushed Metal Panel, Leuwih ti 50 * Prosés kompléks 12 grup kenop potong kompas multimédia, Pindah pungsi audio-visual kalawan bébas, 12 O-ty tina Tombol Potong kompas. Skenario anu béda nyumponan sagala rupa kabutuhan, hiburan bumi, ngetik kantor, kaulinan atanapi kompetisi. Gancang multime dia fungsi FN + kombinasi Saklar biru. Pilihan keyboard sampurna pikeun kaulinan sareng kantor. Boh sora jeung leungeun ngarasa anjeun bisa manggihan jenis husus tina pelesir. Henteu ngan kaulinan tapi ogé kantor. Sora risp jeung wirahma bisa kadéngé jelas. Sababaraha modus kaulinan. 64 kelas e-olahraga chip kaulinan. konci pinuh Anti hantu. Langkung ti 50 Juta Kali Waktos Jalanan Bebas Kasalahan.
Juni 11, 2022
MeeTion Dazzling Gaming Mouse GM22, 6D Optik RGB Gaming Mouse
MeeTion Dazzling Gaming Mouse GM22, 6D Optik RGB Gaming Mouse
Wangun Domineering: Dirancang sacara ergonomis pikeun cengkraman anu nyaman pikeun panggunaan jangka panjang. Gaya Desain Unik. colokan USB. Lampu tukang RGB variabel. 3D Anti dieunakeun Roller: 3D karét roller, manufaktur profésional ngarasa leuwih nyaman. 3D karét oller, manufaktur profésional, ngarasa leuwih nyaman Skid Résistansi Pakem. 4-speed DPI: 200-4800 DPI. Tombol Sisi Merenah: Tombol samping multi-fungsi, standar "maju / mundur" Merenah pikeun anjeun pindah antara directories béda. Resolusi: 200-4800 dpi Laju pigura: 6000FPS Akselerasi Max: 15G Laju nyukcruk maksimal: 60 ips Laju Polling Maksimum: 1000 Hz Ukuran kira-kira: 131 * 68 * 42mm
Juni 08, 2022
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese

Kirim panalungtikan anjeun