Rapat | Merek Periferal Kaulinan Pangalusna sareng Perusahaan
Bahasa

Produk

Salaku salah sahiji mérek periferal gim anu pangsaéna atanapi salah sahiji mérek periferal komputer anu pangsaéna sareng pabrik pikeun PC kantor di Cina, "Hayu dulur mikaresep kasenangan kaulinan" nyaéta visi MeeTion.  Meetion parantos damel atos ngabantosan pamaén gim di panjuru dunya pikeun ningkatkeun pidangan keyboard sareng pangalaman mouse kaulinan. Rapat parantos ngadegkeun organisasi koperasi anu caket di daérah anu sanés sareng parantos memperdalam lini produk urang pikeun ngajantenkeun Produk MeeTion langkung lokal. Wilujeng ngadugikeun perkawis periferal permainan anu pangsaéna sareng periferal pc anu pangsaéna 2020&2021 dina Rapat.

Kibor Backlit Penghargo CaiPrroof K9320
Kibor Backlit Penghargo CaiPrroof K9320
Item henteu .: mt-k9320Merek: KawajibanWarna: hideungKasadiaan: di stokEan: 6970344731974Katerangan: katurunan backlit kalayan kacaangan anu tiasa dilereskeun; Sababaraha kenop tanpa konflik; Desain waterproof
Kibor mékanis Ultra-ipis Mk80
Kibor mékanis Ultra-ipis Mk80
Item henteu.: Mt-Mk80Merek: KawajibanWarna: hideungKasadiaan: di stokEan: 6970344731769Katerangan: RGB backlit backlit soother konci keyboard
Mating kaulinan anu tiasa dianggo m990s
Mating kaulinan anu tiasa dianggo m990s
Barang henteu .: mt-M990sMerek: KawajibanWarna: hideung, bodasKasadiaan: di stokEan: Hideung 6970344731745 bodas 69703447312Katerangan: 4000dpi 9d mouse kaulinan
Backlit Work Corking sareng Coouse CO510 C510
Backlit Work Corking sareng Coouse CO510 C510
Item henteu.: Mt-c510Merek: KawajibanWarna: hideungKasadiaan: di stokEan: 6970344731660Katerangan: Keyboard Working Gedong sareng set beurit.
R560
R560
Item henteu .: mt-r560Merek: KawajibanWarna: hideung, bodas, kulawu, coklatKasadiaan: di stokOan: Hideung: 6970447322452 Bodas: 6970473473476 Gandu: 69704734204720472047204724734734734734734734848Katerangan: Tegah daya nirkabel anu alus; Cengkraman lengkep, kontrol anu kuat; Awak hampang, fleksibel pikeun mindahkeun.
P010 RGB Mating Pad
P010 RGB Mating Pad
Item henteu .: mt-p010Merek: KawajibanWarna: hideungKasadiaan: di stokEan: 6970344731509Katerangan: 16,8 juta warna RGB Backlit Pad Mouse Pad.
M362
M362
Item henteu.: Mt-m362Merek: KawajibanWarna: hideungKasadiaan: di stokKaterangan: DPR Transbable DPI, roda karét anti leueur, colokan sareng dimaénkeun.
Mk20 game motrimis mékanis mékanis
Mk20 game motrimis mékanis mékanis
Item henteu.: Mt-Mk20Merek: KawajibanWarna: beureum, kulawuKasadiaan: di stokEan: 6970344731295Katerangan: RGB Up Countrice Mesek sareng Surat Silicone.
KB015 Kibor Game
KB015 Kibor Game
Item henteu .: mt-kb015Merek: KawajibanWarna: hideungKasadiaan: di stokEan: 6970344732216Katerangan: Universal pikeun ponsel sareng komputer.
Headset HP030
Headset HP030
Item henteu .: mt-HP030Merek: KawajibanWarna: hideungKasadiaan: di stokEan: 6970344731561Katerangan: News anu pangsaéna 7.1
Beurit gm80 game
Beurit gm80 game
Item henteu .: mt-gm80Merek: KawajibanWarna: hideungKasadiaan: di stokEan: 6970344731578Katerangan: 7d Adns30
Gering gélo G3330
Gering gélo G3330
Item henteu .: mt-g3330Merek: KawajibanWarna: hideungKasadiaan: di stokEan: 6970344731738Katerangan: PMW3330 8000DDPI
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese