Rapat | Merek Periferal Kaulinan Pangalusna sareng Perusahaan
Bahasa

Produk

Salaku salah sahiji mérek periferal gim anu pangsaéna atanapi salah sahiji mérek periferal komputer anu pangsaéna sareng pabrik pikeun PC kantor di Cina, "Hayu dulur mikaresep kasenangan kaulinan" nyaéta visi MeeTion.  Meetion parantos damel atos ngabantosan pamaén gim di panjuru dunya pikeun ningkatkeun pidangan keyboard sareng pangalaman mouse kaulinan. Rapat parantos ngadegkeun organisasi koperasi anu caket di daérah anu sanés sareng parantos memperdalam lini produk urang pikeun ngajantenkeun Produk MeeTion langkung lokal. Wilujeng ngadugikeun perkawis periferal permainan anu pangsaéna sareng periferal pc anu pangsaéna 2020&2021 dina Rapat.

Rapat Headset Gaming Kabel sareng Mic HP010 Scalable Noise-canceling Stereo Kulit
Rapat Headset Gaming Kabel sareng Mic HP010 Scalable Noise-canceling Stereo Kulit
Item No..: MT-HP010Merk: MEETIONWarna: HideungKasadiaan: Di SimpenanEAN: 6970344731363Pedaran: Gaming Headset 3.5MM Audio Pin * 2
Rapat RGB Lampu Kaulinan Mouse GM19
Rapat RGB Lampu Kaulinan Mouse GM19
Item No..: MT-GM19Merk: MEETIONWarna: HideungKasadiaan: Di SimpenanEAN: 6970344731707Gambaran: 6D Lemes Toél Kaulinan
Rapat Headset Gaming Backlit sareng Mic HP020
Rapat Headset Gaming Backlit sareng Mic HP020
Item No..: MT-HP020Merk: MEETIONWarna: HideungKasadiaan: Di SimpenanEAN: 6970344731202Katerangan: Headset Kaulinan Headband Kulit
Pasamoan Chromatic Gaming Mouse GM20
Pasamoan Chromatic Gaming Mouse GM20
Item No..: MT-GM20Merk: MEETIONWarna: HideungKasadiaan: Di SimpenanEAN: 6970344731530Katerangan: Mouse Gaming Ergonomis 4800DPI
MÉLÉS PROFESIONAL GAMING MOUSE HADES G3325
MÉLÉS PROFESIONAL GAMING MOUSE HADES G3325
Item No..: MT-G3325Merk: MEETIONWarna: HideungKasadiaan: Di SimpenanEAN: 6970344731721Gambaran: Mouse Kaulinan Profesional PMW3325
Rapat Mouse Profesional Mékanis Média Kaulinan M990
Rapat Mouse Profesional Mékanis Média Kaulinan M990
◆ Dasar alloy aluminium, pola lokalisasi élmu optik anu maju. bebas ngalih kana permukaan naon waé (kacuali gelas).◆ Résolusi luhur, réspon sénsitip midangkeun.◆ 5 juta kali umur jasa panjang microswitch.◆ polimér luhur dampal suku-maké resisting, 10 kali langkung kuat tibatan anu normal.◆ Alami nyaéta desain akord sareng bentuk korma.◆ Antarmuka USB speed tinggi / lengkep, 480MBPS tina tingkat transmisi pikeun tiap detik.◆ Kaulinan, saklar mode kontrol Multimedia.◆ Opat transmisi DPI.
Rapat Metallic Programmable Mouse Mouse M985
Rapat Metallic Programmable Mouse Mouse M985
◆ Dasar alloy aluminium, pola lokalisasi élmu optik canggih tiasa sacara bébas gerak dina permukaan naon waé (kacuali gelas).◆ Résolusi luhur, réspon sénsitip midangkeun.◆ 5 juta kali umur jasa panjang microswitch.◆ polimér luhur dampal suku-maké resisting, 10 kali langkung kuat tibatan anu normal.◆ Alami nyaéta desain akord sareng bentuk korma.◆ Antarmuka USB anu saé / Laju pinuh, 480MBPS tina tingkat transmisi pikeun tiap detik.◆ Kaulinan, saklar mode kontrol multimedia.◆ Opat Transmisi DPI.
Rapat Gaming Mouse Bungee Stand Wire Cord Holder U001
Rapat Gaming Mouse Bungee Stand Wire Cord Holder U001
Mouse Bungee Stand Wire Cord Cable Holder U001◆ 4 palabuhan pinuh Powered◆ Kanggo Alat + Manajemén kabel◆ Nol-Séred beurit bungee◆ aksés port langsung◆ Aman + Stabil nangtung◆ Kalayan MeeTion - cahaya biru LOGOShenzhen Meetion Tech Co Ltd. Pangalusna Mouse Bungee Stand Wire Cord Holder U001 Suplier
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese