Rapat | Merek Periferal Kaulinan Pangalusna sareng Perusahaan
Bahasa

Produk

Salaku salah sahiji mérek periferal gim anu pangsaéna atanapi salah sahiji mérek periferal komputer anu pangsaéna sareng pabrik pikeun PC kantor di Cina, "Hayu dulur mikaresep kasenangan kaulinan" nyaéta visi MeeTion.  Meetion parantos damel atos ngabantosan pamaén gim di panjuru dunya pikeun ningkatkeun pidangan keyboard sareng pangalaman mouse kaulinan. Rapat parantos ngadegkeun organisasi koperasi anu caket di daérah anu sanés sareng parantos memperdalam lini produk urang pikeun ngajantenkeun Produk MeeTion langkung lokal. Wilujeng ngadugikeun perkawis periferal permainan anu pangsaéna sareng periferal pc anu pangsaéna 2020&2021 dina Rapat.

Mating kaulinan anu tiasa dianggo m990s
Mating kaulinan anu tiasa dianggo m990s
Barang henteu .: mt-M990sMerek: KawajibanWarna: hideung, bodasKasadiaan: di stokEan: Hideung 6970344731745 bodas 69703447312Katerangan: 4000dpi 9d mouse kaulinan
2.4G Slim Clowed Mouse Tirus R600
2.4G Slim Clowed Mouse Tirus R600
Item henteu .: mt-r600Merek: KawajibanWarna: Pak Godos, ros emas, rohangan kulawuKasadiaan: di stokEan: 6970344731776Katerangan: beurit nirkabel rechargable
Komputer komputer optik
Komputer komputer optik
Item henteu.: Mt-r545Merek: KawajibanWarna: pink, biru, cyan, bodas, hideungKasadiaan: di stokEan: 6970344731844Katerangan: Kantong Kota Tirkess Low
2.4G keyboard nirkabel sareng kutub mouse Mini4000
2.4G keyboard nirkabel sareng kutub mouse Mini4000
Item henteu .: mt-mini4000Merek: KawajibanWarna: hideung, bodasKasadiaan: di stokEan: Hideung: 6970344731417 Bodas: 697034731387Katerangan: Kandaraan Mooded Company sareng Komputer Keyboard
Backlit Backlit RGB LED LED Leat Mating P010
Backlit Backlit RGB LED LED Leat Mating P010
Item henteu .: mt-p010Merek: KawajibanWarna: hideungKasadiaan: di stokEan: 6970344731509Katerangan: 16,8 juta warna RGB Backlit Pad Mouse Pad.
Kibor Backlit Penghargo CaiPrroof K9320
Kibor Backlit Penghargo CaiPrroof K9320
Item henteu .: mt-k9320Merek: KawajibanWarna: hideungKasadiaan: di stokEan: 6970344731974Katerangan: katurunan backlit kalayan kacaangan anu tiasa dilereskeun; Sababaraha kenop tanpa konflik; Desain waterproof
Kibor mékanis Ultra-ipis Mk80
Kibor mékanis Ultra-ipis Mk80
Item henteu.: Mt-Mk80Merek: KawajibanWarna: hideungKasadiaan: di stokEan: 6970344731769Katerangan: RGB backlit backlit soother konci keyboard
Backlit Work Corking sareng Coouse CO510 C510
Backlit Work Corking sareng Coouse CO510 C510
Item henteu.: Mt-c510Merek: KawajibanWarna: hideungKasadiaan: di stokEan: 6970344731660Katerangan: Keyboard Working Gedong sareng set beurit.
2,4G nirkabel mouse optik
2,4G nirkabel mouse optik
Item henteu .: mt-r560Merek: KawajibanWarna: hideung, bodas, kulawu, coklatKasadiaan: di stokOan: Hideung: 6970447322452 Bodas: 6970473473476 Gandu: 69704734204720472047204724734734734734734734848Katerangan: Tegah daya nirkabel anu alus; Cengkraman lengkep, kontrol anu kuat; Awak hampang, fleksibel pikeun mindahkeun.
Konci rélasi mékanis anti hantu
Konci rélasi mékanis anti hantu
Item henteu.: Mt-Mk20Merek: KawajibanWarna: beureum, kulawuKasadiaan: di stokEan: 6970344731295Katerangan: RGB Up Countrice Mesek sareng Surat Silicone.
Musik Apprice Appricale Khusus 800 DPI beurit M362
Musik Apprice Appricale Khusus 800 DPI beurit M362
Item henteu.: Mt-m362Merek: KawajibanWarna: hideungKasadiaan: di stokKaterangan: DPR Transbable DPI, roda karét anti leueur, colokan sareng dimaénkeun.
Kenca keyboard game
Kenca keyboard game
Item henteu.: Mt-kb015Merek: KawajibanWarna: hideungKasadiaan: di stokEan: 6970344732216Katerangan: Universal pikeun ponsel sareng komputer.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese