Rapat | Merek Periferal Kaulinan Pangalusna sareng Perusahaan
Bahasa
Transformasi kaulinan gmaze GM80

Transformasi kaulinan gmaze GM80

Item henteu .: mt-gm80
Merek: Kawajiban
Warna: hideung
Kasadiaan: di stok
Ean: 6970344731578
Katerangan: 7d Adns30

TAROS KAMI
SEND INQUIRY AYEUNA

Telepon:

+86-755-23579736

Fax:

+86-755-23579735

Website:

www.meetion.com

Telepon:

+86-13631606691

Facebook:

MeeTion

YouTube:

MeetionTech

LinkedIn:

MeetionTech

Twitter:

MeetionTech

Pinterest:

MeetionTech

Instagram:

MeetionTech

 

Fitur  

Supir Loon Mesin Mékanik Mesen Desain pikeun Kaulinan E-olahraga

Gm80


◆ Desain Egonomis: beurit ieu cocog pikeun anjeun dina palayanan anjeun sareng anjeun moal ngaraos bosen dina waktos anu lami dianggo.

Ett - 7 Sancét pikeun operasi kaulinan anu langkung saé sareng anjeun tiasa nyetél tombol fungsi liwat supir supir gratis.

◆ 8 tingkat DPI tiasa dilereskeun sareng ngabantosan anjeun meunang pertandingan.


Esifah parios Luncat tiis, anu bakal ngahiasmosik mertempuran kaulinan sareng ngagaleuh anjeun ka penghargaan anu terang.


◆ Anggur kaulinan profésional sareng kabel US 180cm, colp sareng diputer.


◆ diwangun ku modul beurat anu tiasa dicabut) sareng anjeun tiasa nyaluyukeun beurat gratis.


◆ Syarat Sistem: Pikeun meunang xp xp / win7 / win8 / win10 / vista, atanapi kanggo ios atanapi panganyarna.


Produk produk


High Resolution, Gaming Sensitive Response5 Million Times Long Service Life Of Micro Switch

The Natural Arc Design Accords With The Shape Of PalmsGame Multimedia Control Mode Switch, Four Dpi Transmission


Parameter


Model No.Mt-gm80
OH KITUAdns-3050
WarnaHideung
Qty konci6 + tombol
Lampu tukangRGB
CPi4000dpi
Tingkat polling125 ~ 1000 hz / ms
Tingkat piguraMax.6666 FPS
Max. Gagancangan20g
Max. Laju pelacak60 IPS
Sistem campuranWin xp / vista / 7/1 / 10
IntervarfaceUSB
Panjangna1.8 ± 0,01m
Dimensi140 * 91 * 38mm
Beurat175 ± 5g
Tambihkeun koméntar
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese