Inisiatif Merek MEETION

Inisiatif Merek MEETION

Konflik Rusia-Ukraina bisa robah jadi krisis pangungsi panggedena di Éropa abad ieu, jeung kaayaan goréng geus ngirimkeun jumlah badag pangungsi ka nagara Éropa. Otoritas nasional nanggung tanggung jawab pikeun pendaptaran, panarimaan, pamondokan sareng panyalindungan pangungsi ieu.
Salaku produsen asesoris konsumen elektronik kawentar, merek MEETION bakal sadayana sadayana pikeun nyadiakeun pitulung di handap ieu:
1. Nelepon ka distributor merek MEETION di sakuliah dunya pikeun nyadiakeun pangungsi kalayan bantuan dina kamampuhan maranéhanana;
2. Nyuhunkeun distributor merek MEETION pikeun ngajual kalayan harga anu adil ka anu mésér anu nyepeng dokumén sertifikasi pangungsi;
3. Individu atawa grup anu ngabantosan babaturan pangungsi ngarasakeun hak ekslusif pikeun tandatangan kontrak pikeun merek MEETION;
4. Nelepon ka distributor merek MEETION pikeun ngadorong langkung seueur pangguna MEETION pikeun ngabantosan réréncangan pangungsi ngalangkungan média sosial;
5. Merek MEETION ngadukung réréncangan pangungsian anu gaduh ide wirausaha pikeun ngamimitian usaha sareng ngumpulkeun harta pikeun ngawangun deui bumina;

MEETION ku kituna ngagero ka mayoritas organisasi sareng perusahaan sacara aktip merhatikeun ka situasi internasional sarta nyadiakeun bantuan sakumaha sadayana! Muga dunya tengtrem !

Markas merek MEETION diumumkeun
4 Maret 2022

2022/03/04
SEND INQUIRY AYEUNA
TAROS KAMI

Telepon:

+86-755-23579736

Fax:

+86-755-23579735

Website:

www.meetion.com

Telepon:

+86-13631606691

Facebook:

MeeTion

YouTube:

MeetionTech

LinkedIn:

MeetionTech

Twitter:

MeetionTech

Pinterest:

MeetionTech

Instagram:

MeetionTech
Kirim panalungtikan anjeun

pasamoan

IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese

Kirim panalungtikan anjeun