Rapat | Merek Periferal Kaulinan Pangalusna sareng Perusahaan
Bahasa

périferal pc

Anjeun dina tempat anu leres pikeun périferal pc.Ayeuna anjeun parantos terang yén, naon waé anu anjeun milari, anjeun pasti bakal mendakanana MEETION.kami ngajamin yén éta aya di dieu MEETION.
Produk nunjukkeun daya saing anu kuat dina industri..
Kami tujuan pikeun nyayogikeun kualitas anu pangluhurna périferal pc.pikeun konsumén jangka panjang urang sareng kami bakal aktip kerjasama sareng konsumén pikeun nawiskeun solusi anu épéktip sareng kauntungan biaya.
Komputer komputer optik
Komputer komputer optik
Item henteu.: Mt-r545Merek: KawajibanWarna: pink, biru, cyan, bodas, hideungKasadiaan: di stokEan: 6970344731844Katerangan: Kantong Kota Tirkess Low
2.4G Slim Clowed Mouse Tirus R600
2.4G Slim Clowed Mouse Tirus R600
Item henteu .: mt-r600Merek: KawajibanWarna: Pak Godos, ros emas, rohangan kulawuKasadiaan: di stokEan: 6970344731776Katerangan: beurit nirkabel rechargable
2,4G nirkabel mouse optik
2,4G nirkabel mouse optik
Item henteu .: mt-r560Merek: KawajibanWarna: hideung, bodas, kulawu, coklatKasadiaan: di stokOan: Hideung: 6970447322452 Bodas: 6970473473476 Gandu: 69704734204720472047204724734734734734734734848Katerangan: Tegah daya nirkabel anu alus; Cengkraman lengkep, kontrol anu kuat; Awak hampang, fleksibel pikeun mindahkeun.
Rapat Metallic Programmable Mouse Mouse M985
Rapat Metallic Programmable Mouse Mouse M985
◆ Dasar alloy aluminium, pola lokalisasi élmu optik canggih tiasa sacara bébas gerak dina permukaan naon waé (kacuali gelas).◆ Résolusi luhur, réspon sénsitip midangkeun.◆ 5 juta kali umur jasa panjang microswitch.◆ polimér luhur dampal suku-maké resisting, 10 kali langkung kuat tibatan anu normal.◆ Alami nyaéta desain akord sareng bentuk korma.◆ Antarmuka USB anu saé / Laju pinuh, 480MBPS tina tingkat transmisi pikeun tiap detik.◆ Kaulinan, saklar mode kontrol multimedia.◆ Opat Transmisi DPI.
Kibor mékanis Ultra-ipis Mk80
Kibor mékanis Ultra-ipis Mk80
Item henteu.: Mt-Mk80Merek: KawajibanWarna: hideungKasadiaan: di stokEan: 6970344731769Katerangan: RGB backlit backlit soother konci keyboard
Rapat Headset Gaming Kabel sareng Mic HP010 Scalable Noise-canceling Stereo Kulit
Rapat Headset Gaming Kabel sareng Mic HP010 Scalable Noise-canceling Stereo Kulit
Item No..: MT-HP010Merk: MEETIONWarna: HideungKasadiaan: Di SimpenanEAN: 6970344731363Pedaran: Gaming Headset 3.5MM Audio Pin * 2
Rapat Rapat di 2019 Hong Kong Electronics Fair
Rapat Rapat di 2019 Hong Kong Electronics Fair
Hégél Ngagungkeun MeeTion kalayan Prestasi Suksés di Hong Kong Electronics Fair
Rapat RGB Lampu Kaulinan Mouse GM19
Rapat RGB Lampu Kaulinan Mouse GM19
Item No..: MT-GM19Merk: MEETIONWarna: HideungKasadiaan: Di SimpenanEAN: 6970344731707Gambaran: 6D Lemes Toél Kaulinan
Backlit Game Game Konso Kit 4 Dina 1 Muse Keyboard sareng Bungkusan sareng Bungkusan sareng Boous C500
Backlit Game Game Konso Kit 4 Dina 1 Muse Keyboard sareng Bungkusan sareng Bungkusan sareng Boous C500
Item henteu.: Mt-c500Merek: KawajibanWarna: hideungKasadiaan: di stokEan: 6970344731059Katerangan: Ledang Komputer Keyboard Game Game sareng Bunder Headset.
Mating kaulinan anu tiasa dianggo m990s
Mating kaulinan anu tiasa dianggo m990s
Barang henteu .: mt-M990sMerek: KawajibanWarna: hideung, bodasKasadiaan: di stokEan: Hideung 6970344731745 bodas 69703447312Katerangan: 4000dpi 9d mouse kaulinan
Keyboard Niron Keyboard sareng Bunder C4120
Keyboard Niron Keyboard sareng Bunder C4120
Item henteu .: mt-c4120Merek: KawajibanWarna: hideung, bodasKasadiaan: di stokEan: Hideung: 6970344732155 Bodas: 697034473162Katerangan: Kibor ukuran ukuran, resolusi diandung, téknologi nirkabel dana.
Backlit Backlit RGB LED LED Leat Mating P010
Backlit Backlit RGB LED LED Leat Mating P010
Item henteu .: mt-p010Merek: KawajibanWarna: hideungKasadiaan: di stokEan: 6970344731509Katerangan: 16,8 juta warna RGB Backlit Pad Mouse Pad.
Kéngingkeun Sentuhan sareng Rapat

Kantun tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina formulir kontak janten kami tiasa ngintunkeun anjeun harga gratis pikeun rupa-rupa produk periferal kaulinan komputer pc kami!

Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese