Rapat | Merek Periferal Kaulinan Pangalusna sareng Perusahaan
Bahasa

combo kaulinan

Anjeun dina tempat anu leres pikeun combo kaulinan.Ayeuna anjeun parantos terang yén, naon waé anu anjeun milari, anjeun pasti bakal mendakanana MEETION.kami ngajamin yén éta aya di dieu MEETION.
Perlakuan lawon anu diadopsi parantos ningkat karakteristik Shenzhen Meetion Tech Co. Ltd. Sareng prosés ieu dilaksanakeun kalayan mesin sareng téknologi anu canggih pisan..
Kami tujuan pikeun nyayogikeun kualitas anu pangluhurna combo kaulinan.pikeun konsumén jangka panjang urang sareng kami bakal aktip kerjasama sareng konsumén pikeun nawiskeun solusi anu épéktip sareng kauntungan biaya.
Rapat Rapat di 2019 Hong Kong Electronics Fair
Rapat Rapat di 2019 Hong Kong Electronics Fair
Hégél Ngagungkeun MeeTion kalayan Prestasi Suksés di Hong Kong Electronics Fair
Rapat Metallic Programmable Mouse Mouse M985
Rapat Metallic Programmable Mouse Mouse M985
◆ Dasar alloy aluminium, pola lokalisasi élmu optik canggih tiasa sacara bébas gerak dina permukaan naon waé (kacuali gelas).◆ Résolusi luhur, réspon sénsitip midangkeun.◆ 5 juta kali umur jasa panjang microswitch.◆ polimér luhur dampal suku-maké resisting, 10 kali langkung kuat tibatan anu normal.◆ Alami nyaéta desain akord sareng bentuk korma.◆ Antarmuka USB anu saé / Laju pinuh, 480MBPS tina tingkat transmisi pikeun tiap detik.◆ Kaulinan, saklar mode kontrol multimedia.◆ Opat Transmisi DPI.
Keyboard Niron Keyboard sareng Bunder C4120
Keyboard Niron Keyboard sareng Bunder C4120
Item henteu .: mt-c4120Merek: KawajibanWarna: hideung, bodasKasadiaan: di stokEan: Hideung: 6970344732155 Bodas: 697034473162Katerangan: Kibor ukuran ukuran, resolusi diandung, téknologi nirkabel dana.
Kibor Backlit Penghargo CaiPrroof K9320
Kibor Backlit Penghargo CaiPrroof K9320
Item henteu .: mt-k9320Merek: KawajibanWarna: hideungKasadiaan: di stokEan: 6970344731974Katerangan: katurunan backlit kalayan kacaangan anu tiasa dilereskeun; Sababaraha kenop tanpa konflik; Desain waterproof
Musik Apprice Appricale Khusus 800 DPI beurit M362
Musik Apprice Appricale Khusus 800 DPI beurit M362
Item henteu.: Mt-m362Merek: KawajibanWarna: hideungKasadiaan: di stokKaterangan: DPR Transbable DPI, roda karét anti leueur, colokan sareng dimaénkeun.
2,4G nirkabel mouse optik
2,4G nirkabel mouse optik
Item henteu .: mt-r560Merek: KawajibanWarna: hideung, bodas, kulawu, coklatKasadiaan: di stokOan: Hideung: 6970447322452 Bodas: 6970473473476 Gandu: 69704734204720472047204724734734734734734734848Katerangan: Tegah daya nirkabel anu alus; Cengkraman lengkep, kontrol anu kuat; Awak hampang, fleksibel pikeun mindahkeun.
Mating kaulinan anu tiasa dianggo m990s
Mating kaulinan anu tiasa dianggo m990s
Barang henteu .: mt-M990sMerek: KawajibanWarna: hideung, bodasKasadiaan: di stokEan: Hideung 6970344731745 bodas 69703447312Katerangan: 4000dpi 9d mouse kaulinan
Backlit Game Game Konso Kit 4 Dina 1 Muse Keyboard sareng Bungkusan sareng Bungkusan sareng Boous C500
Backlit Game Game Konso Kit 4 Dina 1 Muse Keyboard sareng Bungkusan sareng Bungkusan sareng Boous C500
Item henteu.: Mt-c500Merek: KawajibanWarna: hideungKasadiaan: di stokEan: 6970344731059Katerangan: Ledang Komputer Keyboard Game Game sareng Bunder Headset.
Pangalusna Hifi 7.1 Headset& Sakedik headphone anu dituluykeun nganggo backlit sareng mic HP030
Pangalusna Hifi 7.1 Headset& Sakedik headphone anu dituluykeun nganggo backlit sareng mic HP030
Item henteu .: mt-HP030Merek: KawajibanWarna: hideungKasadiaan: di stokEan: 6970344731561Katerangan: News anu pangsaéna 7.1
Rapat RGB Lampu Kaulinan Mouse GM19
Rapat RGB Lampu Kaulinan Mouse GM19
Item No..: MT-GM19Merk: MEETIONWarna: HideungKasadiaan: Di SimpenanEAN: 6970344731707Gambaran: 6D Lemes Toél Kaulinan
Backlit Backlit RGB LED LED Leat Mating P010
Backlit Backlit RGB LED LED Leat Mating P010
Item henteu .: mt-p010Merek: KawajibanWarna: hideungKasadiaan: di stokEan: 6970344731509Katerangan: 16,8 juta warna RGB Backlit Pad Mouse Pad.
Kéngingkeun Sentuhan sareng Rapat

Kantun tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina formulir kontak janten kami tiasa ngintunkeun anjeun harga gratis pikeun rupa-rupa produk periferal kaulinan komputer pc kami!

Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese