Rapat | Merek Periferal Kaulinan Pangalusna sareng Perusahaan
Bahasa

keyboard nirkabel

Anjeun dina tempat anu leres pikeun keyboard nirkabel.Ayeuna anjeun parantos terang yén, naon waé anu anjeun milari, anjeun pasti bakal mendakanana MEETION.kami ngajamin yén éta aya di dieu MEETION.
diutamakeun tibatan produk sejen anu sami sareng desain na..
Kami tujuan pikeun nyayogikeun kualitas anu pangluhurna keyboard nirkabel.pikeun konsumén jangka panjang urang sareng kami bakal aktip kerjasama sareng konsumén pikeun nawiskeun solusi anu épéktip sareng kauntungan biaya.
Rapat Headset Gaming Backlit sareng Mic HP020
Rapat Headset Gaming Backlit sareng Mic HP020
Item No..: MT-HP020Merk: MEETIONWarna: HideungKasadiaan: Di SimpenanEAN: 6970344731202Katerangan: Headset Kaulinan Headband Kulit
Pasamoan Chromatic Gaming Mouse GM20
Pasamoan Chromatic Gaming Mouse GM20
Item No..: MT-GM20Merk: MEETIONWarna: HideungKasadiaan: Di SimpenanEAN: 6970344731530Katerangan: Mouse Gaming Ergonomis 4800DPI
MÉLÉS PROFESIONAL GAMING MOUSE HADES G3325
MÉLÉS PROFESIONAL GAMING MOUSE HADES G3325
Item No..: MT-G3325Merk: MEETIONWarna: HideungKasadiaan: Di SimpenanEAN: 6970344731721Gambaran: Mouse Kaulinan Profesional PMW3325
Rapat Gaming Mouse Bungee Stand Wire Cord Holder U001
Rapat Gaming Mouse Bungee Stand Wire Cord Holder U001
Mouse Bungee Stand Wire Cord Cable Holder U001◆ 4 palabuhan pinuh Powered◆ Kanggo Alat + Manajemén kabel◆ Nol-Séred beurit bungee◆ aksés port langsung◆ Aman + Stabil nangtung◆ Kalayan MeeTion - cahaya biru LOGOShenzhen Meetion Tech Co Ltd. Pangalusna Mouse Bungee Stand Wire Cord Holder U001 Suplier
Rapat Mouse Profesional Mékanis Média Kaulinan M990
Rapat Mouse Profesional Mékanis Média Kaulinan M990
◆ Dasar alloy aluminium, pola lokalisasi élmu optik anu maju. bebas ngalih kana permukaan naon waé (kacuali gelas).◆ Résolusi luhur, réspon sénsitip midangkeun.◆ 5 juta kali umur jasa panjang microswitch.◆ polimér luhur dampal suku-maké resisting, 10 kali langkung kuat tibatan anu normal.◆ Alami nyaéta desain akord sareng bentuk korma.◆ Antarmuka USB speed tinggi / lengkep, 480MBPS tina tingkat transmisi pikeun tiap detik.◆ Kaulinan, saklar mode kontrol Multimedia.◆ Opat transmisi DPI.
Rapat Rapat di 2019 Hong Kong Electronics Fair
Rapat Rapat di 2019 Hong Kong Electronics Fair
Hégél Ngagungkeun MeeTion kalayan Prestasi Suksés di Hong Kong Electronics Fair
Rapat RGB Lampu Kaulinan Mouse GM19
Rapat RGB Lampu Kaulinan Mouse GM19
Item No..: MT-GM19Merk: MEETIONWarna: HideungKasadiaan: Di SimpenanEAN: 6970344731707Gambaran: 6D Lemes Toél Kaulinan
Rapat Metallic Programmable Mouse Mouse M985
Rapat Metallic Programmable Mouse Mouse M985
◆ Dasar alloy aluminium, pola lokalisasi élmu optik canggih tiasa sacara bébas gerak dina permukaan naon waé (kacuali gelas).◆ Résolusi luhur, réspon sénsitip midangkeun.◆ 5 juta kali umur jasa panjang microswitch.◆ polimér luhur dampal suku-maké resisting, 10 kali langkung kuat tibatan anu normal.◆ Alami nyaéta desain akord sareng bentuk korma.◆ Antarmuka USB anu saé / Laju pinuh, 480MBPS tina tingkat transmisi pikeun tiap detik.◆ Kaulinan, saklar mode kontrol multimedia.◆ Opat Transmisi DPI.
Rapat Headset Gaming Kabel sareng Mic HP010 Scalable Noise-canceling Stereo Kulit
Rapat Headset Gaming Kabel sareng Mic HP010 Scalable Noise-canceling Stereo Kulit
Item No..: MT-HP010Merk: MEETIONWarna: HideungKasadiaan: Di SimpenanEAN: 6970344731363Pedaran: Gaming Headset 3.5MM Audio Pin * 2
Kéngingkeun Sentuhan sareng Rapat

Kantun tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina formulir kontak janten kami tiasa ngintunkeun anjeun harga gratis pikeun rupa-rupa produk periferal kaulinan komputer pc kami!

Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese