Rapat | Merek Periferal Kaulinan Pangalusna sareng Perusahaan
Bahasa

keyboard kabel sareng combo mouse

Anjeun dina tempat anu leres pikeun keyboard kabel sareng combo mouse.Ayeuna anjeun parantos terang yén, naon waé anu anjeun milari, anjeun pasti bakal mendakanana MEETION.kami ngajamin yén éta aya di dieu MEETION.
Logo sareng warna produk ieu ngabantosan konsumén pikeun mikawanoh sareng ngaidentipikasi mérek sareng perusahaan. Éta ngajantenkeun mérek na menonjol ti pesaing na..
Kami tujuan pikeun nyayogikeun kualitas anu pangluhurna keyboard kabel sareng combo mouse.pikeun konsumén jangka panjang urang sareng kami bakal aktip kerjasama sareng konsumén pikeun nawiskeun solusi anu épéktip sareng kauntungan biaya.
Rapat Mouse Profesional Mékanis Média Kaulinan M990
Rapat Mouse Profesional Mékanis Média Kaulinan M990
◆ Dasar alloy aluminium, pola lokalisasi élmu optik anu maju. bebas ngalih kana permukaan naon waé (kacuali gelas).◆ Résolusi luhur, réspon sénsitip midangkeun.◆ 5 juta kali umur jasa panjang microswitch.◆ polimér luhur dampal suku-maké resisting, 10 kali langkung kuat tibatan anu normal.◆ Alami nyaéta desain akord sareng bentuk korma.◆ Antarmuka USB speed tinggi / lengkep, 480MBPS tina tingkat transmisi pikeun tiap detik.◆ Kaulinan, saklar mode kontrol Multimedia.◆ Opat transmisi DPI.
2,4G nirkabel mouse optik
2,4G nirkabel mouse optik
Item henteu .: mt-r560Merek: KawajibanWarna: hideung, bodas, kulawu, coklatKasadiaan: di stokOan: Hideung: 6970447322452 Bodas: 6970473473476 Gandu: 69704734204720472047204724734734734734734734848Katerangan: Tegah daya nirkabel anu alus; Cengkraman lengkep, kontrol anu kuat; Awak hampang, fleksibel pikeun mindahkeun.
Kenca keyboard game
Kenca keyboard game
Item henteu.: Mt-kb015Merek: KawajibanWarna: hideungKasadiaan: di stokEan: 6970344732216Katerangan: Universal pikeun ponsel sareng komputer.
Backlit Work Corking sareng Coouse CO510 C510
Backlit Work Corking sareng Coouse CO510 C510
Item henteu.: Mt-c510Merek: KawajibanWarna: hideungKasadiaan: di stokEan: 6970344731660Katerangan: Keyboard Working Gedong sareng set beurit.
MÉLÉS PROFESIONAL GAMING MOUSE HADES G3325
MÉLÉS PROFESIONAL GAMING MOUSE HADES G3325
Item No..: MT-G3325Merk: MEETIONWarna: HideungKasadiaan: Di SimpenanEAN: 6970344731721Gambaran: Mouse Kaulinan Profesional PMW3325
Komputer komputer optik
Komputer komputer optik
Item henteu.: Mt-r545Merek: KawajibanWarna: pink, biru, cyan, bodas, hideungKasadiaan: di stokEan: 6970344731844Katerangan: Kantong Kota Tirkess Low
2.4G Slim Clowed Mouse Tirus R600
2.4G Slim Clowed Mouse Tirus R600
Item henteu .: mt-r600Merek: KawajibanWarna: Pak Godos, ros emas, rohangan kulawuKasadiaan: di stokEan: 6970344731776Katerangan: beurit nirkabel rechargable
Musik Apprice Appricale Khusus 800 DPI beurit M362
Musik Apprice Appricale Khusus 800 DPI beurit M362
Item henteu.: Mt-m362Merek: KawajibanWarna: hideungKasadiaan: di stokKaterangan: DPR Transbable DPI, roda karét anti leueur, colokan sareng dimaénkeun.
Pasamoan Chromatic Gaming Mouse GM20
Pasamoan Chromatic Gaming Mouse GM20
Item No..: MT-GM20Merk: MEETIONWarna: HideungKasadiaan: Di SimpenanEAN: 6970344731530Katerangan: Mouse Gaming Ergonomis 4800DPI
Kibor mékanis Ultra-ipis Mk80
Kibor mékanis Ultra-ipis Mk80
Item henteu.: Mt-Mk80Merek: KawajibanWarna: hideungKasadiaan: di stokEan: 6970344731769Katerangan: RGB backlit backlit soother konci keyboard
Ngalacak mouse kaulinan hersa g3330
Ngalacak mouse kaulinan hersa g3330
Item henteu .: mt-g3330Merek: KawajibanWarna: hideungKasadiaan: di stokEan: 6970344731738Katerangan: PMW3330 8000DDPI
Rapat Rapat di 2019 Hong Kong Electronics Fair
Rapat Rapat di 2019 Hong Kong Electronics Fair
Hégél Ngagungkeun MeeTion kalayan Prestasi Suksés di Hong Kong Electronics Fair
Kéngingkeun Sentuhan sareng Rapat

Kantun tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina formulir kontak janten kami tiasa ngintunkeun anjeun harga gratis pikeun rupa-rupa produk periferal kaulinan komputer pc kami!

Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese